Paratechs virtuel workshops giver dig produkt information, så du kan foretage bedre redninger. Specialiserede produktoplysninger, bedste praksis og insider tips. Alt sammen fra Paratech eksperter. Hvert event er skræddersyet til dine behov med fokus på specifikke anvendelser, færdigheder og live Q&A.

Kommende Virtuel Workshops

Tilmeld dig kommende Virtuel Workshops NU. Det er gratis at deltage!

Afspilning af optagede Paratech Virtuel Workshops

Deltog du i en Paratech Virtuel Workshop? Så udfyld gerne vores korte feedbackundersøgelse.

Eller missede du at deltage i en af vores Paratech Virtuel Workshop live? Så vælg nedenunder en af vores arkiverede videoer.

En virtuel Workshop omkring emnet trench redning. Vi vil gennemgå hele forløbet, fra når den første plade bliver sat i Jorden, indtil hullet er sikret og personen er reddet op.

En workshop omkring sammenstyrtning. Indvendig og udvendig afstivning med Paratech støtter og mur støtter.

En workshop omkring at arbejde med 2-bens og 3-bens systemer I forskellige situationer. Fra at arbejde med 3-ben over huller, til at løfte og flytte tungt gods med 2-ben.

En workshop omkring Hydraulisk støtte og løft at tungt gods med Paratech. Indeholder også information om brug af VSK kontroller i forbindelse med sikker understøttelse af tunge løft ved brug af luft.

En workshop omkring løftepuder og at arbejde med Maxiforce og Multiforce løftepuder. Fra et simpelt 2-pude løft på en bil til mere kompliceret løft med tungt gods og anvendelse af flere puder på en gang.

En workshop omkring køretøjs stabilisering. Fra en bil på siden til uheld med tungt gods. Arbejde med Paratechs rednings støtte system.

Få fremtidige Virtuel Workshops updates

Hold øje med flere meddelelser på denne side, vores sociale medier og Paratech Virtuel Workshops e-mail liste til kommende events invitationer, virksomhedsnyheder, produkt meddelelser og meget mere.

Anmod om produkt information

Har du spørgsmål eller vil du lære mere om Paratechs redningsudstyr? Udfyld nedenstående formular, så vil du blive kontaktet af vores Paratech-team.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.